KATEGORI

FENG SHUI

FENG SHUI

Feng Shui handler om samspillet mellom mennesker og omgivelser. 

Feng Shui er de urgamle ordene for vind og vann på kinesisk. Det er en mangetusenårig gammel kinesisk lære og metode for hvordan vi kan innrede våre hjem og arbeidsplasser for mest mulig virkningsfull CHI, livsenergi, slik at vi trives og kjenner oss harmoniske i tilværelsen.

 Hva kan Feng Shui gjøre for deg?

Feng Shui handler om å forbedre livskvaliteten og bruke omgivelsene til å gi deg støtte i det som er viktig for deg i livet! - Sette fart i din karriere - Få bevegelse når du sitter fast og har følelsen av at ingenting skjer! - Balansere konflikter i personlige forhold - Frigjøre blokkeringer i velstandsområdet ditt - Forbedre helseaskpekter og få ny energi!

F
eng Shui er en ca. 5000 år gammel vitenskap som brukes aktivt og som en naturlig del av livet i Østen i dag. I utlandet bl.a. Storbritannia og USA brukes Feng Shui i større og større grad ved planlegging av næringsbygg, arbeidsplasser, kontorer og selvfølgelig private hjem. Intuitiv Feng Shui er bevisst rettet inn mot vår moderne tidsalder.

Feng Shui handler om å forstå deg selv og bruke dine omgivelser bevisst til å skape en positiv forandring! Skaper du en ytre forandring gjenspeiles det i din indre verden. Feng Shui brukt på riktig måte skaper positiv forandring innenfra og ut. Du har styringen og er med på å skape selv.

Feng Shui er en praktisk filosofi du kan bruke til lettere å skape det livet du ønsker deg. Feng Shui er en naturlig guide til å leve i harmoni med deg selv og dine omgivelser. Feng Shui er for hjemmet ditt hva akupunktur og soneterapi er for kroppen din. Skolemedisinen aksepterer nå den gamle tradisjonen med akupunktur som hjelper for å åpne usynlige energikanaler i kroppen.

Som en gammel filosofi og tradisjon gjør Feng Shui det samme for omgivelsene våre ved å frigjøre energi slik at den kan flyte friere i våre hjem. Feng Shui er gammel visdom og tradisjon for vår moderne tidsalder. Bruk Feng Shui til å forbedre livskvaliteten din.

Angi synkende retning

5 produkter

per side
 1. Kinesiske mynter
  Kinesiske mynter
  20,00 kr
 2. Buddha miniatyr
  Buddha miniatyr
  185,00 kr
 3. Gylden Feng Shui Drage
 4. Buddha 22 cm
  Buddha 22 cm
  475,00 kr
Angi synkende retning

5 produkter

per side