KATEGORI

VAPORISER / Vape

VAPORISER / Vape

RØYKER DU FREMDELES? "VAPORISE" I STEDET!

Vaporisation (betyr på norsk FORDAMPNING) er en prosess som slipper fri de essensielle, aktive elementene til en substans uten å brenne den.

Siden tidenes morgen har menneskene brent planter og inhalert helseskadelige komponenter fra forbrenningen, som ikke finnes i den originale planten. "The VAPIR" fordamperen forandrer alt dette og slipper kun ut urtenes essensielle substanser uten mange av de giftige elementene som skapes ved forbrenning.

Vaporiser-systemet benytter avansert digital mikroshipteknologi til å fordampe faktisk talt hvilken som helst plantesubstans. Tenk deg en røyker som bruker tobakk med en vaporiser i stedet for å røyke den. Ingen synlig tjære, lite eller ingen karbonmonoksid. Fordampningen gir bare den rene smaken og aktive substansen til tobakken uten de skadelige biproduktene.

Vaporiser-systemet benytter det ypperste innen overføringsteknologi for å varme opp urtematerialer til den temperatur som er mest effektiv for mildt å slippe fri den fulle smaken sammen med de aktive og potente elementene. I denne optimale tilstanden er det ingen forbrenning og ingen røyk, bare ren damp. Denne lett inhalerbare dampskyen er oppnådd uten å brenne materialet. Uansett hvilket produkt du putter i din VAPIR, vil den produsere den temperaturen du trenger. Varm luft blir blåst gjennom en ristskål med tobakk eller andre planter vanlig brukt i aromaterapi. Digital nøyaktighet hjelper til med å forsikre at intet materale går til spille eller blir overopphetet. Smaken og plantearomaen blir så inhalert gjennom inhaleringsventilen.

 • this vaporizer, don't be shy, it rocks! “

Angi synkende retning

8 produkter

per side
 1. The WEEZY
  The WEEZY
  229,00 kr
 2. Magic Flight bong adapter
 3. Ballongsett til Vapir ONE
  Ballongsett til Vapir ONE
  Vanlig pris 495,00 kr Spesialpris 295,00 kr
 4. Eagle Bill Shake and Vape
 5. Volcano replacement sett
 6. PAX Mini vaporiseer
  PAX Mini vaporiseer
  2195,00 kr
 7. PAX PLUS vaporiser
  PAX PLUS vaporiser
  3395,00 kr
Angi synkende retning

8 produkter

per side