Palo Santo eterisk olje

Palo Santo eterisk olje

Palo Santo

75,00 kr
Tilgjengelighet: På lager
Produktnr
Palo
  3 stk. Palo Santo pinner   kr  75,-
10 stk. Palo Santo pinner   kr 195,-

 
Hva er Palo Santo?
 
 
Palo Santo er et mystisk tre som vokser ved kysten av Sør Amerika og er i slekt med Frankincence, Myrrah og Copal.  På spansk betyr det bokstavelig "Hellig tre".  Det tilhører sitrusfamilien og har søte toner av furu, mynte og sitron.
 
SEREMONIELLE  EGENSKAPER:
Mange nyter Palo Santo for dens energirike rensing og healing egenskaper,
på lik linje med Salvie og Ceder.
 
Den er en sterk medisin som har blitt popularisert for sitt himmelske nærvær i å holde energier jordet og klare . Den skaper en behagelig , frisk røyk som fungerer godt i å holde unna mygg og andre flygende insekter som er en av de viktigste bruksområdene for folk som bor i Ekvador og Peru . Den gir en oppløftende duft som øker din vibrasjon i forberedelse til meditasjon og gir en dypere forbindelse til kilden til all skapelse . Det er også sagt at Palo Santo forbedrer kreativitet og bringer lykke til de som er åpne for magien.

HEALING EGENSKAPER:

Palo Santo er tradisjonelt brukt for å lindre forkjølelse , influensa symptomer , stress, astma , hodepine , angst, depresjon , betennelse , følelsesmessig smerte og mer. Den essense olje er flott for aromaterapi og kan også brukes under massasje arbeid for å bistå i healing. Palo Santo kan også småkoke i varmt vann og drikkes som en te . Flott for å berolige immunsystemet og nervesystemet for å raskere bli frisk av sykdom.

Treet er villdyrket og bærekraftig høstet av en familie som har utplantet over 30 000 trær i området de siste 10 årene.  Dette sikrer en høy kvalitet som er stelt med kjærlighet og respekt.

BRUK:

Bruk et stearinlys , fyrstikker eller lighter for å tenne din pinne med Palo Santo . Hold den omtrent i  45 graders vinkel med tuppen pekende ned mot flammen. La den brenne i ca 30 sekunder til ett minutt og blås deretter ut . Beveg deg om på din arbeidsplass,  i ditt hjem, bil , badet eller hvor som helst du ønsker å klarere energi. Den rike lukten vil også bringe fred og klarhet til øyeblikket sammen med gode følelser . Når du er ferdig , plasserer pinnen i en brannsikker bolle av metall , glass eller leire . Gloen vil slokke på egen hånd , med mindre du blåser på den som gjør at den vil fortsette å ryke. . Utvis alltid forsiktighet og respekt når du arbeider med ild.

Se VIDEO om hvordan du kan bruke Palo Santo til å rense med HER

Fra vår leverandør i Ecuador har vi fått denne informasjonen:

"We’d like to share important facts about our reforestation program:

- So far we have planted over 10500+ Palo Santo trees.
- We are working on a geo-portal to monitor their development.
- We are continually working with our government and academy to protect and learn more about this sacred tree, which is so mysterious.
- We have published 3 scientific articles. More to come!
- We have a new nursery baby palosanto trees.
- We have strengthened our educational cleaning-beach-program Ecoplayas

We would like to give you a HUGE THANK YOU for making this possible."
 
 
 

 

Sustainability